Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari
Гласувай Регламент Класации

Регламент
Целта на конкурса Мис Февруари е да се избере най-усмихнатото, очарователно и свежо МОМИЧЕ НА ДИР.

Участието в конкурса е напълно свободно - достатъчно е момичето да създаде свой профил в сайта www.friends.dir.bg и да добави в него свои подходящи за целта снимки. Всички участнички в предишни наши конкурси (като Mис Лято, Мис Октомври, Мис Ноември, Мис Декември, Мис Януари) имат право на участие и в конкурса "Момичето на Февруари", но на общо основание - с нова регистрация, снимки и гласове. Във всеки един момент всяка състезателка може по свое усмотрение да се откаже от по-нататъшно участие и да изтрие персоналния си профил от www.friends.dir.bg.

След регистрацията си всяко момиче автоматично се сдобива със свой персонален код, на който ще събира гласове. Гласуването става с sms на стойност 25 стотинки с персоналния код на участничката на телефонен номер 1321.

Конкурсът протича едновременно по две линии - за момиче на текущата седмица и за момиче на месеца.

Състезанието за момиче на седмицата има два етапа, приключващи точно в 12:00 часа всеки петък. То се провежда между 12-те участнички, събрали най-много гласове към 12.00 ч. на предишния петък. 12-те се обявяват веднага в www.friends.dir.bg и за тях започва гласуване, което продължава 1 седмица. Победителката се определя веднага и тя по право участва в групата състезателки за финалното съревнование за Момиче на месеца. 12-те състезателки за Момиче на седмицата не могат да се състезават за момичета следващите седмици, но продължават участието си в състезанието за Момиче на месеца на общо основание.

Победителката получава предметна награда, осигурена от Lady Sofia - най-големият български производител на дамски чорапи и чорапогащи.

Състезанието за момиче на месеца се провежда от 12.00 ч. на 24.02.2006 до 12.00 ч. на 28.02.2006 За участие в него се допускат Момичетата на седмицата (по право), както и 10 други участнички, събрали най-много гласове към 12.00 ч на 24.02.2006. Събраните до този момент гласове им се зачитат и за финалното състезание. Момичето сред тези 12, събрало най-много гласове за целия период, е Мис Февруари на Dir.bg.

На Момичето на Февруари ще бъде направена професионална фотосесия и то ще е едно от 12-те момичета на Календара на Дир.БГ за 2006.

Освен победителките, всички участнички в конкурсите за красота на Dir.bg имат шанс да бъдат забелязани от "Визаж". Професионални ангажименти в сферата на модата и красотата, фотосесии за модни списания и безплатен курс за манекени и фотомодели ще спечелят момичетата, заинтересовани от предложенията на водещата българска модна агенция.

за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.