Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari
« Обратно към архив



Виж галерия Виж галерия
 
Шапките на БГ елита
ID 3228
offline
В последно време не е възможно да отидете на светско парти, без пред погледа ви да се мернат поне 4-5 красиви звездни женски глави, опаковани в аксесоара на 2006 - шапката. Устойчивата вече тенденция е, че тя е неразделна част от тоалета и не се използва само за нахлупване навън през студения зимен сезон, а се носи през цялото време на съответното светско събитие, дори температурата да е 30 градуса.

С подобен "героизъм" изненадаха приятелите си основателките на "Движение на неомъжените жени" и светски репортерки Патриция Кирилова и Нина Николова. Русокосата Патриция уважи рождения ден на дизайнерката Невена, без да сваля черната си пухена модна ушанка на главата, а Нина Николова пък прекара цяла вечер в столичен боулинг клуб с бяла зимна шапка с ефектни помпони.

В модния и музикален бранш като че ли най-предпочитани са каскети и шапките с козирки. Шефката на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева напоследък носи черен кожен каскет, а на връчването на номинациите за музикалните награди на ТВ ММ една от първите пристигащи - Деси Тенекеджиева - демонстрира на всички кафявата си велурена шапка с козирка. Най-нестандартна, както обикновено, е бившата ТВ водеща и съпруга на Дими от Сленг Ива Екимова, която често овързва на главата си дълъг шал в светли тонове, който елегантно хармонира с тоалета й, придавайки му закачлив вид.

Особено пристрасени към шапките - типично мъжко бомбе или каубойска шапка - са бигбрадърките - Мел, Зара, Зейнеб и Силва. На първото за 2006-та година парти на радиогрупата, организирано от БГ Радио, Силва беше нахлупила толкова ниско над очите си бялото си бомбе, че беше почти неузнаваема. Което може да ни напомни за една от най-старите причини звездите да прибягват до елегантната добавка към тоалета си - прикриването от любопитни погледи. Макар че се съмняваме арументът на която и да е от бигбрадърките да е подобен...

Текст Райна Деницова
Сн. Булфото

за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.