Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari
« Обратно към архив



Виж галерия Виж галерия
 
Мануела Манолова
ID 2428
offline
Интервю:

Life.dir.bg: Кое Ви накара да вземете участие в конкурса Мис Октомври?

Мануела: В конкурса Мис Октомври взех участие заради една моя приятелка, тя ми каза, че има такъв конкурс и се регистрирах заедно с нея.

Life.dir.bg: Какво удовлетворение Ви донесе спечелването на титлата?

Мануела: Ами естествено, че ми стана много приятно, когато спечелих. Кое момиче няма да се зарадва:)?

Life.dir.bg: С какво според Вас превъзхождате конкурентките си?

Мануела: Ами аз не мога да кажа с какво ги превъзхождам, предполагам хората, които са гласували за мен, са видели в мен нещо повече, отколкото в другите момичета. Това не значи, че ги превъзхождам, все пак всеки харесва различно излъчване и външен вид.

Life.dir.bg: Много се говори за това, колко са красиви българските момичета, според Вас това така ли е? С какво превъзхождаме момичетата в чужбина?

Мануела: Да, определено. Смятам , че българските жени наистина са едни от наи-красивите жени. Не го казвам само защото съм българка, много български момичета са го доказали навсякъде по света.
Life.dir.bg: Каква смятате да е бъдещата Ви реализация?

Мануела: Ами рано е да кажа каква смятам да е бъдещата ми реализация, имам оше много да уча, преди да определя. Предстоят ми изпити и в момента обръщам много голямо внимание на училището. Иначе се интересувам сериозно и от мода и се надявам и в тази сфера да имам реализация.

Life.dir.bg: За какво мечтаете?

Амии... за какво ли не... имам много мечти за бъдещето ми, за живота. Но мечтите са нещо лично, така че повечето ще ги запазя за себе си. Мога да кажа, че една от най-големите ми мечти е да обиколя света, обожавам да пътувам и да виждам нови места:) Надявам се някой ден да се сбъдне.

Life.dir.bg: Ще се насочите ли в света на модата или имате други планове?

Мануела: Модата винаги много ме е привличала, още като малка съм си мечтала да съм като красивите манекенки по телевизията. Сега е малко по-различно, на преден план имам други планове за бъдещето ми, но никога не се знае:)

Life.dir.bg: Смятате ли, че женската красота може да бъде видяна само по лъскавите корици на списанията?

Мануела: Определено не. Има милиони красиви момичета, които не са се появявали по кориците на списанията, но според мен са хиляди пъти по-красиви от познатите до болка лица на едни и същи модели, които гледаме по страниците. Смятам, че наи-истинската красота е точно в обикновения живот - без тоновете грим и сложните прически. Ако едно лице е красиво, то е красиво, независимо дали е на главната страница на някое списание.

Life.dir.bg: Достатъчна ли е добрата външност за едно момиче, за да успее в живота?

Мануела: Добрата външност винаги може да отвори много врати и да помогне много на едно момиче, за да успее в живота, но тя със сигурност не е всичко. За съжаление все повече момичета започват да разчитат само на красотата си, което според мен е жалко. Защото тя не е вечна и както е отворила много врати, така изведнъж може да ги затвори.

Life.dir.bg: Как поддържате самочувствието и външността си?

Мануела: Ами като всяко момиче обичам да се разхождам по магазините, да си купувам нови неща, често си купувам разни дрънкулки и много често дрехи, които никога после не обличам :) Иначе спортувам редовно и се опитвам винаги да изглеждам добре.

Life.dir.bg: Лесно ли е за едно момиче да съчетава личния си живот с професионалната реализация?

Мануела: Ами предполагам, че не е лесно. Аз нямам професионална реализация в областта на модата, но сигурно е доста трудно за едно момиче да намира време и за двете неща. Винаги едното остава на заден план.

Life.dir.bg: Какво в никакъв случай не трябва да си позволява едно момиче?

Мануела: Да пренебрегва себе си, за да угоди на интересите на някои друг, нито пък да се опитва да промени себе си, за да се хареса на някой.

Life.dir.bg: Какви мъже Ви впечатляват?

Мануела: Нямам идеал за мъж :)... Впечатляват ме мъже, които са интересни, провокативни... мъже с излъчване. И нещото, на което винаги обръщам внимание първо - това е усмивката - когато един мъж ми се усмихне, да не мога да не се усмихна и аз :)

Life.dir.bg: Любимите Ви щуротии?

Мануела: Спортувам, много обичам да танцувам, да се разхождам. Много често, когато се чувствам зле или тъжна, се разхождам сама и след това се чувствам много по-добре. Но също толкова много обичам и да мързелувам - да спя до обяд, понякога мога да не стана цял ден... просто да си лежа и да чета или да слушам музика.

Life.dir.bg: Разглезва ли Ви мъжкото внимание?

Мануела: Ами много обичам да виждам, че привличам вниманието и интереса на някои мъж. Всъщност това е нормално, не знам дали има момиче, което не би се почусвтвало добре, когато вижда че е харесвано. А дали ме разглезва - може би... мъничко... много мъничко:))

за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.