Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari
« Обратно към архив



Виж галерия Виж галерия
 
Анета Миленова
ID 1740
offline
Анета Миленова е на 25 години, 175 см, 51 кг, с мерки 93-63-89, има 10-месечно бебче и прекрасен съпруг. Тя е амбициозно и много смело момиче. Старае се винаги да се справя сама с трудностите, които не я плашат, а още повече я амбицират. Никога не се предава, просто винаги знае, че има друг начин, който трябва да открие. Бори се докрай и винаги вярва в себе си, като залага на максимата, че човек каквото посее, това ще пожъне. Поради това дава всичко от себе си при всяко свое начинание и досега не се е разочаровала. Уважава хората и цени тяхното мнение. Тъй като работи в офис, се облича елегантно, но в свободното си време предпочита по-спортния стил, дългите разходки и компанията на своите приятели. Обожава морето и не пропуска да го посети при всяка създала се възможност.

ИНТЕРВЮ

Life.dir.bg: Кое Ви накара да вземете участие в конкурса Мис Лято?

Анета: Участие в конкурса “Мис Лято” реших да взема, тъй като мисля, че съм едно слънчево и усмихнато момиче, с ведро настроение, обичащо предизвикателствата и търсещо винаги тръпката, която кара човек да чувства, че живее. Много мои познати и приятели също оказаха влияние за моето решение да изпратя снимки за конкурса.

Life.dir.bg: Какви качества според Вас трябва да притежава едно момиче, за да успее в живота?

Анета: За да успее един човек, независимо дали е мъж или жена, той трябва да бъде много упорит и уверен в собствените си способности. Никога не трябва да се оставя да го обземе отчаянието и винаги трябва да има собствено мнение за всяко нещо, да държи на него, когато смята, че е прав. Мнението на останалите е от значение, но само в случаите, когато самият човек изпитва известни колебания по отношение на даденото нещо. Когато притежаваш увереността в себе си и с помощта на малко късмет, ще успееш на всяка цена.

Life.dir.bg: Чувствате ли се реализирана?

Анета: Веднага след като се дипломирах преди две години започнах работа в голяма международна фирма. Чувствам се полезна и доволна от длъжността, която заемам в нея. За мен успехът, това е да се чувстваш успял. Да усещаш, че си постигнал онова, за което си положил огромни усилия. Благодарна съм на ръководството на тази фирма, че ми гласува доверие и ме нае без някакъв опит. Амбициите ми обаче са големи и аз знам, че мога много повече. Продължавам да се уча и усъвършенствам и вярвам в своя голям професионален успех. Целите, които съм си поставяла до момента, винаги са били постигани, макар понякога да ми е било доста трудно. Така обаче успехът винаги е по–сладък.

Life.dir.bg: Как поддържате самочувствието и външността си?

Анета: За мен е важно да бъда неповторима за мъжа до себе си. Оглеждам се в неговите очи и искам винаги да виждам възхищението му. Неговата подкрепа е от голямо значение за мен и поддържа моето самочувствие до известна степен. Останалото ми е даденост от майката природа, за което полагам грижи като ходене на фитнес, спазване на определен хранителен режим и дълги разходки през почивните дни с моето прекрасно бебче.

Life.dir.bg: Важно ли е за една жена да е красива?

Анета: Всяка една жена е красива и интересна по своему, просто трябва да намери човека, който да забележи в нея неповторимото.

Life.dir.bg: Лесно ли е за една жена с детенце да продължи да бъде красива и привлекателна?

Анета: Моето бебче ме зарежда с толкова положителна енергия и ме прави толкова щастлива. Щастието отвътре личи отвън, това е моята формула за красота. Когато знаеш, че има за кого да се бориш и виждаш смисъл да го правиш, това те прави силна и самоуверена.

Life.dir.bg: Как трябва да живее една жена, за да се чувства винаги момиче?

Анета: Трябва да се стараеш да запазиш радостта от малките неща, да поддържаш усещането за детското в себе си, защото то съществува във всеки един човек, независимо от неговите години.

Life.dir.bg: Лесно ли е за едно момиче да съчетава личния си живот с професионалната реализация?

Анета: Има моменти, в които ми е малко трудно да съчетавам личния си живот и професионалната реализация, но опитвам да не пренебрегвам нито едното, нито другото. Безценни са миговете, които прекарвам със семейството си. Те ме даряват с усмивки и ме изпълват с неземно щастие. Това комбинирано с развитието в професионален план, ме прави най-щастливиат цовек на земята, амбицира ме да покорявам нови хоризонти.

Life.dir.bg: Какво в никакъв случай не трябва да си позволява едно момиче?

Анета:Лично аз никога не бих си позволила да изневеря или да направя компромис със собствените си принципи.

Life.dir.bg: Какви са любимите ви забавления?

Анета:Обожавам да ходя на море, да лудея из дискотеките и да обикалям по магазините.

за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.