Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari



Виж галерия Виж галерия
Прати бележкаПрати бележка
Добави в приятели Добави в приятели
ICQ: 63842864
Asen
София, България
Години: 41
ID 6710
offline
21:48 11.03.06
 
Просто случаен минувач....
Сега трябва да се запознаем, нали?! :)

Деня..
Уважавам хората заради качествата им но ги обичам заради недостатъците им. Сериозен човек съм, когато трябва да се поемат отговорности но се вдетинявам, когато се забавлявам. Харесвам всички онези малки и незначителни неща в живота, които внасят приятни емоции. Харесвам живота си и всичко, което съм избрал да бъде част от него. Обичам да пътувам, не бързам да пристигам. Обичам лятото, морето.. да оставям следи в пясъка. Ще обичам и зимата ако има какво да ме топли. Живея с мисълта, че невъзможни неща няма.
Занимавам се с уебдизайн, маркетинг, реклама, разработване и управление, както и куп други щуротии.

Ноща.
Неизвестноста след завоя, ударната доза адреналин - не мога без тях. Обичам флиртове, закачки, да нарушавам правила. Обичам да ме търсят но и да бягат от мен. Не подминавам предизвикателствата, неоставам длъжен на провокации. Газя всичко, което ми пречи да постигна целите си. Не се вмествам в рамки, не плащам данък "обществено мнение". Прощавам лесно, забравям трудно.

Какво не харесвам?
Не ми допадат слабохарактерни хора. Не харесвам личности без амбиции, без цели и мечти, без достойнство. Съжалявам тези, които нямат време за секунда да спрат забързаното си ежедневие за да разберат колко много неща са пропуснали. Не ме привличат и хора, които вървят по вече утъпкани пътеки.
Не обичам вкиснати газарчета и позьорчета. Не харесвам и самовлюбени жени, които дори не се поглеждат в огледалото за да видят колко празен е погледа им, колко от мечтите си са продали, колко от своята женственост са скрили зад тоновете грим. Не обичам и госпожици, които не знаят какво искат и от кого го искат, жени без стил, без фантазия или жени с цена в пари.

Не си губя времето да мразя никого и нищо.

Свободното си време подарявам на близките и приятелите си. Също така го пилея за някоя от страстите ми - пътуванията до непознати места, някое налудничево начинание, пазаруване, BMW клуба, както и един куп малки щуротии и лудости.

Опиянявал съм се от любовта но и съм плувал в океани от собствените си сълзи. Заспивал съм прегърнал щастието но и съм се събуждал изгубил всичко. Изкачвал съм се до много високи места и усещания, но и съм падал от много високо. Бил съм обичан, бил съм и мразен. Борил съм се за всичко и със всичко, включително със себе си. Постигнал съм много, губил съм много. Бил съм в рая, горял съм в ада. Всичко това ме е научило на достатъчно неща за да знам какво искам от живота и как да го постигна. Знам и какво желая от човека до себе си или от тези, които искат да имат приятелството и уважението ми.
Правил съм хубави неща, правил съм и лоши.. опознал съм и двете страни на "монетата" преди да направя своя избор на принципи.

Ако съм ти писал, значи съм видял в теб съм видял нещо повече от глупаво инфо или курвенска снимка. Не търся никого и нищо тук.

ТърсиПоследни промени: 02.10.06
Tърся:Жена
Която:Не е важно какво търся, а какво ще си намеря тук. :)
За: , ,
Очаквам:

  • ПрофилПоследни промени: 02.10.06
    Зодия:Без значение
    Очи:Без значение
    Коса:Без значение
    Телосложение:Без значение
    Ръст:182 см.
    Занимание/професия:Без значение
    Биография:Без значение
    Хоби и интереси:Графичен дизайн, Изкуство, Адреналин, BMW, Пътувания
    Доходи:Без значение
    Образование:Без значение
    Семейно положение:Без значение
    Деца:Без значение
    Цигари:Без значение
    Алкохол:Без значение
    Спорт:Без значение
    Забавлявате се:Без значение

    за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.