Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari



Виж галерия Виж галерия
Прати бележкаПрати бележка
Добави в приятели Добави в приятели
ICQ: n.a.
ISTORIK
Пловдив, България
Години: 50
ID 3524
offline
23:16 15.02.06
 
Me voila et moi aussi....
32 годишен, но годините не му личат. Историк. Ерген на лов. Няма деца. Не пуши. Това е един симпатичен младеж, добре образован, много интелигентен, с много интереси, изпълнен с премъдрост и притежаващ много добра интуиция и чувство за отговорност. Толерантен и оптимистично настроен. Той практикува бойни изкуства, масажи, шахмат, походи, занимава се с археология и с нощни астрономически наблюдения. Обича животните, особено – кучетата и котките, природата, планината, морето, да пътува, да прекарва хубави мигове, седейки пред огъня, китайската кухня, готвенето. От музикалните стилове предпочита класика, рок, хардрок и метал. Обича новите неща, новите хора и изненадите. Широко отворен e към света и живота. Обожава да пътува и да се среща с нови хора. Неговите забавления са свързани с четене на книги, ровене в интернет, посещения на музейни експозиции, излизания с приятели. Той е едновременно динамичен, с добро чувство за хумор, и... сериозен. В неговата компания, вие ще забравите скуката.

ТърсиПоследни промени: 19.02.11
Tърся:Жена
Която:Неговата обява е сериозна. Той не желае любов без бъдеще (без “утре”) - приключение, което няма да бъде споделено. Той няма намерение да изживее остатъка от живота си, лишен от радостите на една стабилна връзка, на едно семейство, на детски смях в дома. Да даваш, да получаваш, да споделяш, да желаеш да направиш другия щастлив – така той си представя живота във връзка. Според него, вярността и лоялността са важен фактор за създаване на стабилна и силна връзка.
Той търси някое младо момиче, с което да бъдат преди всичко приятели и заедно да създадат трайна и сърдечна връзка. Момиче, с което ще си паснат на интелектуално, физическо, психическо и енергетично ниво.
Вие ще сте от неговото поколение, на възраст между 21 – 37 г., интелигентна, красива, гальовна, вярна, с чувство за хумор, на същото духовно ниво и с чувство за отговорност.
Той няма какво повече да доказва, освен своята любов.
С тази обява, той иска да даде тласък на Съдбата, за да му помогне тя да ви срещне и да сподели живота си с вас.
В шахматната игра, наречена “живот”, сега вие сте на ход!
За: , ,
Очаквам:

  • ПрофилПоследни промени: 19.02.11
    Зодия:Без значение
    Очи:Без значение
    Коса:Без значение
    Телосложение:Без значение
    Ръст:160 см.
    Занимание/професия:Без значение
    Биография:Биография или библиография? Няколко вагона, пълни с книги стигат ли?
    Хоби и интереси:Военна история, военна архитектура и фортификация, военна стратегия и тактика, история и философия на религиозните учения, история и философия на бойните изкуства, култура и цивилизация на Далечния Изток, археоастрономия, география, шахмат...
    Доходи:Без значение
    Образование:Без значение
    Семейно положение:Без значение
    Деца:Без значение
    Цигари:Без значение
    Алкохол:Без значение
    Спорт:Без значение
    Забавлявате се:Без значение

    за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.