Поща | транZит
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог

ВХОД
Dir ID
Парола
Нов потребител
Забравена парола

Най-нови
Мъже
bogdan69
chajan
Георги
Ivan
Жени
kristi
Reni
Дафи
innocencia

Най-четени
Мъже
nikolina
snobar
Иво
Administrator
Жени
eli-arestanta-din din
nelly
Tanya
dari



Виж галерия Виж галерия
Прати бележкаПрати бележка
Добави в приятели Добави в приятели
ICQ: 335-924-68
Славян
София, България
Години: 44
ID 1442
offline
18:48 04.02.06
 
Лошо палаво момче айде стига съм се обяснявал
Здравейте Дами! Повечето не са Дами за мое голямо съжаление. Дори някои не знаят какво означава думичката Дама. Мразя когато видя профил със снимки от заведения. Причината е че там не е живота. Живота е това да се издигнеш като личност. Да се докажеш като качества. Да изградиш кариера. Да обиколиш света. Да говорят с добро за тебе. Да си създадеш деца. Да имаш семейно щастие. И още много, много... Дали в дискотеката можеш да ги намериш?

Веднага ще се появат много високопарни женски създания опитвайки се да ме убедят колко съм заблуден. Тренирам модерни танци и в природата ми е танца. Мога да разбия всяка жена в танците и във всички стилове. Не ми е необходим алкохола за да се развихря. Развил съм си мозъка достатъчно. О пак виждам скептични женски помисли. Да развил съм си мозъка. Цял живот съм учил. Имам доста дипломи и съм ги закачил на стената си. И продължавам да уча.

Знам какво желае една жена. Иска да бъде обичана. Да бъде изслушвана. Да бъде обсипвана с комплименти и подаръци. Да усеща нежност примесена със закачлива грубост. Да бъде задоволена сексуално. Оо отново не вярвате? Цял живот спортувам. Силен съм физически и от дете тренирам спортове. Основния ми е карате- до, фитнес, колоездене и тичане. Мога да бъда неуморен в леглото повярвайте ми. Мога да правя масажи и това е една от професиите ми.

Съжалявам само за едно че намерих любовта преди време но се оказа че думичката любов е нещо красиво но и ужасно. Писал съм стихове за любовта. Плакал съм за любовта. Изпитал съм всичко от нея...

За мене мога да кажа аз съм Джентълмен във всяко отношение. Мога да прощавам. Мога да флиртувам. Мога и да бъда нежен. Не ме е страх да кажа че пера, чистя и готвя. Доста съм централен ако мисля нещо си го казвам на момента. Това ми вреди но такъв съм си. Държа обаче на едно нещо и това е истината. Истината ще промени света някой ден.

Писна ми от комлексирани жени. Писна ми от жени с мания за величие. Писна ми от жени гледащи само в джоба ми. Писна ми от жени, които в леглото си пазят прическата. Писна ми от смотли неспособни на домакинство. Писна ми от жени с интелект - кота нула. Дали ти си по различна?

Аз знам какво искам. И знам къде ще стигна. Не знам обаче имате ли смелоста да се бъдете до мене...

П.С. 1 . За всички Жени които са написали в профила си ами аз нищо не търся, мога да кажа само едно - \"Много жалко за вас, значи сте си стигнали максимума на развитие\". Всички момичета които в профила си пишат с големи и малки букви редувайки ги имат един проблем - това е признак на ниска култура. А за тези които пишат, че са тук само да се веселят - ако знаеха как да се веселят нямаше да са тука!


2 . В момента пиша с Баща ми една книга която ще разбие човечеството от научна гледна точка и ще разкрие истината за нашето появяване. Все пак ако ни е създал Господ а се окаже че са ни зъздали друга раса тогава пасажа в Библията \"И Господ създаде човека\" става двусмислен!

3 . Сега се замислих... Честно казано ми е все тая какво ще си помислите за мене... Малее колко изписах а не съм казал нищо от това което мисля. Второто висше май ще е психология хахаха ...

ТърсиПоследни промени: 12.10.10
Tърся:Жена
Която:Търся истинска жена ...
За: , , , ,
Очаквам:

  • ПрофилПоследни промени: 12.10.10
    Зодия:Без значение
    Очи:Без значение
    Коса:Без значение
    Телосложение:Без значение
    Ръст:179 см.
    Занимание/професия:Без значение
    Биография:А стига съм се обяснявал! Цял живот се обяснявам а накрая аз го отнасям :-)
    Хоби и интереси:Всичко което вълнува и те кара да ти тупка сърцето.
    Доходи:Без значение
    Образование:Без значение
    Семейно положение:Без значение
    Деца:Без значение
    Цигари:Без значение
    Алкохол:Без значение
    Спорт:Без значение
    Забавлявате се:Без значение

    за реклама | обратна връзка | добави сайт | какво ново Copyright © 2005 Dir.bg. All rights reserved.